Har du en rekvisition fra sygehuset til hat og hovedbeklædning?

Oprettet d. under Guides og gode tips

Er du - eller har du været - i kræftbehandling?

Hvis du er i kræftbehandling, får man ofte en rekvisition til paryk eller hovedbeklædning. Vi kan hjælpe dig med huer og hatte, der kan give varme på hovedet og skærme dig mod solen.

Hvis du har været behandlet for hudkræft i ansigtet, er det rart at få fingre i en hat med bred skygge. Det kan vi også hjælpe dig med. Vi forsøger hvert år at få hatte hjem med brede skygger samt kasketter med nakkeskygge.
 

Hos FNE Outdoor kan du finde mange fine hatte, caps og huer, der kan gøre det nemmere at opholde sig udendørs. Generelt anbefaler vi at skærme ansigt og hoved mod solens stråler uanset om man har været ramt af kræft eller ej.

Se udvalget af hatte på webshoppen her (åbner et nyt vindue)
 

Sådan gør du:

På sygehuset har du muligvis fået en liste med steder du kan købe hatte og parykker. Vær opmærksom på at du selv vælger hvor du vil købe din hovedbeklædning (og paryk).

Har du en rekvisition, tager du den med i butikken. Vi skal nemlig bruge den som bilag til sygehuset og opgive dit sagsnummer.
 

Kom ind i butikken og se og prøv det store udvalg af hatte. 

Se vores åbningstider her (åbner i et nyt vindue)

Vi har generelt åbent mandag - fredag kl. 10-17 og lørdage kl. 10-14, men der kan være ændringer. I så fald skriver vi det på siden med åbningstider (se link ovenfor).

 

Læs mere hos Kræftens Bekæmpelse:

Læs mere om tilskud til hatte og anden hovedbeklædning hos Kræftens Bekæmpelse (åbner i nyt vindue).

 

På siden kan du fx læse følgende (19-3-2025):

Når du har midlertidigt hårtab, skal du søge om tilskud til paryk eller anden hovedbeklædning på den afdeling, hvor du er i behandling.
De enkelte sygehuse administrerer tilskudsordningen til paryk forskelligt. På nogle sygehuse får du en såkaldt rekvisition på tilskudsbeløbet, som du afleverer i butikken, og så afregner butikken med hospitalet. Andre sygehuse udbetaler beløbet direkte til din NemKonto. Du må spørge på din afdeling, hvordan de gør det.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar